Despre Noi

Înființată și cu sediul în România, TerraTravel este una dintre cele mai mari companii de călătorii din lume. Misiunea și viziunea noastră este să maximizăm timpul liber călătorind și să îmbunătățim experiența oamenilor descoperind lumea. La TerraTravel acoperim 125.960 de destinații în 194 de țări, peste 295.000 de hoteluri și teritorii diferite din întreaga lume. Conectăm călătorii cu cea mai mare selecție de locuri de relaxare din lume, inclusiv toate tipurile de cazare de la apartamente, case de vacanță și pensiuni administrate de o familie până la stațiuni de lux de 5 stele.

  • Zboruri de prima clasa
  • Cazări de 5 stele
  • Pachete incluse
  • Ultimele modele de vehicule
 
  • Hoteluri alese manual
  • Gestionarea accesibilității
  • 10 limbi disponibile
  • +120 tururi de oraș premium

speram sa ne impartasesti

Misiune și viziune

Servind clienții noștri, căutând întreaga lor satisfacție și oferind servicii turistice de calitate, angajându-ne la realitatea socială, culturală și de mediu a țării noastre.

Fiind parte a liderilor exclusivi din sectorul turistic din Peru până în anul 2024; precum și fiind recunoscuți pentru calitatea serviciilor noastre și contribuția pe care o aducem la dezvoltarea serviciilor noastre country.

Onestitate

Pentru noi, ca companie, este foarte important ca informațiile furnizate clienților noștri să fie sincere și adevărate. Această valoare este ceea ce ne face diferiți și ne ajută să luăm decizii bazate pe fapte ferme și adevărate.

Lucru in echipa

Am construit o echipă care funcționează orientată spre rezultate; unind talentul și dă-și-ia pentru a respecta și a se alătura diferitelor opinii, cunoștințe și abilități, deoarece munca în echipă și sprijinul reciproc construiesc fundamentul relației noastre.

Respectăm individul

Respectul este considerat ca baza fundamentală a relațiilor din cadrul companiei noastre. Apreciem demnitatea umană, acceptăm diferențele noastre și luăm în considerare drepturile noastre și ale celorlalți pentru a stabili un mediu de lucru politicos și prietenos.

 

Calitatea serviciilor

Calitatea serviciilor este una dintre cele mai importante valori ale noastre care necesită tot efortul, determinarea și curajul nostru pentru a avea succes în ceea ce facem și în serviciile pe care le oferim. Ne desfășurăm munca cu dăruire și fără greșeli, optimizând timpul de livrare și depunând eforturi în ceea ce facem pentru a obține rezultate de calitate.

Comunicare

Fiecare dintre noi trebuie să interacționeze în mod transparent și adecvat, încercând să își consolideze relațiile interumane și imaginea companiei. Suntem conștienți că comunicarea noastră generează percepții, așteptări și cerințe care ne motivează să ne îmbunătățim comportamentul, atitudinea și cunoștințele.

Loialitate

Membrii echipei noastre trebuie să dea dovadă de loialitate; referindu-se la fidelitate, angajament, identificare, mândrie, apartenență, confidențialitate și apărarea intereselor; în orice moment pentru și în numele companiei.

Spiritul constructiv

Spiritul construit se referă la o atitudine pozitivă, optimism, creșterea lanțului valoric, creativitatea și buna-credință trebuie arătate și trăite de cei care lucrează în compania noastră.

Comunitate și mediu

Ne angajăm social și cultural față de comunitate și ne adaptăm strategiile de afaceri la conservarea mediului.

Călătorii accesibile
Experiențe ghidate
Reduceri de grup
Asistență pentru oaspeți
Scroll to Top